NIEUW CHINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nieuw China. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 22:49 Geen idee! We hebben nog niet gegeten gvd... hele avond als sinterklaas op stap en gvd niks te vreten....
5 dec 2022 om 20:16 Heerlijk eten! Zeker een aanrader
5 dec 2022 om 17:14 Wij hadden Loempia besteld. Wat erggggg wat was dat smerig. Totaal niet krokant goed slap. Weinig kip te vinden. Het was toch kip speciaal? Leek in magnetron opgewarmd. Wij hebben bij andere chinezen restaurant en die was super lekker zoals het hoort
5 dec 2022 om 0:01 Na bestellen 1 uur en 45 minuten moeten wachten op het eten. Eten was okay
4 dec 2022 om 19:13 Nie kompletne zamówienie . Reklamacja nic nie dała . Nie polecam.
2 dec 2022 om 23:23 Ik geef niet gauw een slechte review maar het eten was over duidelijk opgewarmd, veel te gaar (mihoen) en veel te zout (bapi ketjap). Helaas, ik ga hier niet weer bestellen. Ook de loempia's met taugeh waren helemaal zacht.
1 dec 2022 om 20:21 Het was een beetje vroeger (17:45) dan gevraagd (18:15), maar wel weer ontzettend lekker.
30 nov 2022 om 8:02 De ingrediënten waren vers en lekker, maar het menu was vrij smaakloos. De loempiaatjes waren echt niet lekker. Een theelepeltje sambal in een onhandig klein plastic zakje. Jammer, wat de porties zijn groot.
29 nov 2022 om 16:18 Een uur te laat bezorg, telefonisch niet bereikbaar, eten koud en niet compleet geleverd. Echt heel erg slecht.
28 nov 2022 om 21:26 Eten besteld om 19:00 uur, bevestiging door Nieuw China 19:20 uur, eten bezorgd nadat ik gebeld heb 20:10 uur.
27 nov 2022 om 20:06 Good food, but I order sliced chicken breast with sweet chilli sauce and I got something else, with vegetables.
27 nov 2022 om 19:03 Ondanks dat ik laat bestelde,hadden we toch snel ons eten.,en het was weer hrtstikke lekker.